Feestje?

Feestje?


Ook voor de meest verzorgde party’s moet u bij ons zijn. Wij verzorgen niet alleen party’s, maar zijn ook gespecialiseerd in het maken van koude buffetten, salades, overheerlijke hapjes, fondue, gourmet én natuurlijk barbecue. Wilt u nog meer service met stenen borden, staal bestek, tent, tuinwarmers en dus alles voor een geslaagd feest binnen óf buiten? Wij hebben het allemaal. Wij kunnen uw feest tot een festijn maken, dus tot ziens bij ons in de winkel.

tapa-close-up

Uw eten is onze specialiteit


Zoals u misschien nog niet wist, verzorgen wij werkelijk alles. Heeft u een kraamfeest dan kunnen wij voor u alles regelen. De koffie tot en met het sprinkkussen voor de kinderen die komen. Wij helpen u graag voor het grote en het kleine feest om zo tot een heerlijk eindresultaat te komen.
Al vele jaren staan wij garant voor kwaliteit en vooral voor de heerlijke smakelijke verzorging voor al uw feestelijkheden.'
Dus laat uw feest onze zorg zijn. U hoeft dan alleen nog de lokatie uit te kiezen en wij doen zelfs de afwas.

Abraham en sara

Abraham en sara

Ook voor de jarige Abraham of Sara hebben wij een mooi cadeau.
Een van onze vele specialiteiten zijn het verrassen van de Abraham en Sarah.
Met een passende creatie van vlees is er voor bijna elk budget een mooie, smaakvolle en vooral uitdagende vlees-verrassing te maken.
Het is weer eens iets anders dan een pop in de tuin. Een pop in zijn of haar ijskast laat het hart ook sneller kloppen.
Mail ons en vraag naar de mogelijkheden. Of nog beter kom langs en stel de Abraham of Sarah samen met ons samen.

Het is geen echt smaakvol feest, als Timmers niet is geweest...

Heeft u een heerlijke avond vol van visite, maakt u zich niet druk wij maken alles voor u klaar. Wilt u een lekker hapje of een volledige maaltijd, geen probleem. Smaakvol stamppotbuffet met zelf gekookte boerenkool met eigen rookworst, hutspot met sudderlappen of andijvie met heerlijk uitgebakken spekjes en een lekkere gehaktbal of speklap het is geen probleem. Ook kunnen wij de borden en bestek regelen en verrassing..... Wij doen de afwas.
Maar wilt u een indisch buffet met noedels, nasi, bami en witte rijst, lekkere rundvlees in ketjapsaus, lekkere kip- of varkenshaas saté en nog veel meer gerechten die hier bij passen kunnen wij voor u maken.
En dan zijn we er nog niet. Alleen een heerlijke schaal met rolletjes, stukjes worst en kaas, gevulde eieren en komkommer zijn ook geen probleem. Elk aantal wordt dagelijks vers op bestelling gemaakt. Wilt u er heerlijke salades bij met verse kruidenboter en stokbrood, ook dat kan en wij komen het graag bij u thuis brengen.
Wij kunnen uw feest tot een festijn maken, dus tot ziens bij ons in de winkel...

Het is geen echt smaakvol feest, als Timmers niet is geweest...

Timmers, Keurslagerij

Broekweg 2
2235BJ Valkenburg (Zuid-Holland)
0714075951

Openingstijden

maandag 07:00 - 12:30
13:30 - 18:00
dinsdag 07:00 - 12:30
woensdag 07:00 - 12:30
13:30 - 18:00
donderdag 07:00 - 12:30
13:30 - 18:00
vrijdag 07:00 - 12:30
13:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten