Timmers, Keurslagerij

Welkom op onze website

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.
Het Livar Varken is een van de speciale vlees soorten die in onze toonbank worden getoond, een feestje voor uw smaak!

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

Het is lekker smakelijk bij Keurslagerij Timmers.

Voor elke budget hebben wij een passend feestpakket

Maak van elke dag een feestje, dat is ons motto..... Maar om dan uren in de keuken te staan is niet altijd fijn. Daarom hebben wij voor u diverse mooie schalen met hapjes die u zo kunt uitserveren. Maar vindt u dit niet echt feestelijk of is het te weinig voor het aantal gasten dan regelen we samen met u zo een heerlijk buffet.
Van heerlijke salades met of zonder hapjes of vleeswaren, vis en warme gerechten. Ook is het geen probleem om lekkere warme saté voor u te bezorgen. En heeft u geen zin in de afwas? Geen probleem, want die doen wij. Dus heeft u een borrel of een feest dan verzorgen wij graag iets lekkers voor u. Vraag ernaar in de winkel.

Kijk hier voor ideeën voor een lekker buffet of hier voor diverse hapjesschalen

tot ziens Edwin en Angelique en al onze medewerkers(sters)

Party Plateau Timmers

Een Heerlijke Party Plateau

Een smaakvol dienblad gevuld met vele diverse specialiteiten zoals tappas, eigen gemaakte salades, smaakvolle vleeswaren en/of olijven. Speciaal voor u maken we er een feestschaal van. En vindt u deze te groot? Dan kunnen we in losse bakjes een trio combinatie maken. Niet in het dienblad maar wel net zo lekker. In de winkel kunnen we er u alles over vertellen. Samen met bij te bestellen breekbrood is dit een kroon op uw feestje. 

Recept van de week

Traditionele goulash

Hoofdgerecht
Rund
Onbekend
Aardappelen, Groenten, Vlees
4 personen
Onbekend
langer dan 60 minuten
Bakken, Stoven
Internationaal

Special van de week

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Timmers, Keurslagerij

Broekweg 2
2235BJ Valkenburg (Zuid-Holland)
0714075951

Openingstijden

maandag 07:00 - 12:30
13:30 - 18:00
dinsdag 07:00 - 12:30
woensdag 07:00 - 12:30
13:30 - 18:00
donderdag 07:00 - 12:30
13:30 - 18:00
vrijdag 07:00 - 12:30
13:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten